Barbecook Gáz grillsütő | Kerti grill | Inlea.hu - a játék webáruház
Akció

Barbecook Gáz grillsütő

A grillszezon lassan, de biztosan közeledik. A gáz grillsütővel a grillezés igazán örömtelivé válik az egyszerű működtetésnek és az erős hőteljesítménynek köszönhetően.A gázégők teljesítménye 10 kW, amely teljes mértékben elegendő bármilyen étel grillezéséhez bármilyen időjárási körülmények mellett. ... Teljes leírás
- 13%
66 781 Ft
57 997 Ft
Készleten 2 - 4 munkanapon belül
Gyártó: Barbecook
Cikkszám: K12514


Megosztom:

Segítségre van szükséged a választáshoz, vagy kérdésed van? Lépj velünk kapcsolatba az info@inlea.hu e-mail címen vagy a 06 21 2000 310 telefonszámon

A grillszezon lassan, de biztosan közeledik. A gáz grillsütővel a grillezés igazán örömtelivé válik az egyszerű működtetésnek és az erős hőteljesítménynek köszönhetően.

gázégők teljesítménye 10 kW, amely teljes mértékben elegendő bármilyen étel grillezéséhez bármilyen időjárási körülmények mellett. A grillrácsok egyenletesebb hőeloszlást biztosítanak. A fő grillterület 2 gázégővel van ellátva, külön szabályozással. A grill praktikus lenyitható fedéllel van felszerelve, beépített hőmérővel. A kerti sütögetések elengedhetetlen eszköze. 

Jellemzői:

- praktikus munkalap

- kiváló nagyobb számú társaság ellátására

- magas színvonalú kivitelezés

- kerekekkel van ellátva a jobb kezelhetőségért

- gázcső és szabályozó

- modern design


A szállítási időtartam eltér a feltüntetett szállítási időtől. A szállítási időről pontosabb tájékoztatást az ügyfélszoglálatunkon tájékozódhat.

A házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig történik. A szállításért felelős munkatárs anyagmozgatásra nem kötelezhető. 

 Termék paraméterei

Anyaga: acél

Gázégők száma: 2

Teljes teljesítmény: 10 kW

Mérete:

- szélesség: 134 cm

- mélység: 52 cm

- magasság: 114 cm

- grillezési magassága: 90 cm

Polcok mérete: 34,8 x 49 x 7,5 cm

Súlya: 36 kg

Gyártó: Barbecook


Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!

Kapcsolodó termékek